Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.
Η εταιρεία μας εξυπηρετεί την περιοχή της Ραφήνας και όλης τηςΑττικής 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ερχόμαστε στο χώρο σας αμέσως μόλις μας καλέσετε για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.  Η πολυετής πείρα, η τεχνογνωσία μας και η συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουν κάνει την εταιρεία μας μία από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο των αποφράξεων αγωγών και δικτύων.
Είμαστε στην διάθεσή όλων των Ανατολικών Προαστίων 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς καμία αναστάτωση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ 210 603 20 20 ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Αποφράξεις Ραφήνα
Οι Αποφράξεις Ραφήνα προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Ραφήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου