Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.
Η Αποφρακτική Πόρτο Ράφτη διαθέτει δικό της συνεργείο αποφράξεων με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει και τη συντήρηση της αποχέτευσης της πολυκατοικίας σας με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων μας. Αν υπάρχει δυσοσμία στα φρεάτια της αποχέτευσης σας, οι συνεργάτες μας μπορούν να προβούν σε προληπτικό καθαρισμό με ελεγχόμενη πίεση νερού. Με αυτόν τον τρόπο τα φρεάτια θα καθαρίσουν από τα λίπη και θα απομακρυνθεί η δυσοσμία.
Για υπηρεσίες στα δίκτυα αποχέτευσης που σας δίνουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, καλέστε την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη. Όταν ένας σωλήνας της αποχέτευσης ενός σπιτιού δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις στο γύρω περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και πολύ σύντομα θα βρούμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε από τους πονοκεφάλους που σας προκαλεί..Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη
Όταν μια μπανιέρα, ένας νιπτήρας, η λεκάνη μιας τουαλέτας κ.α σταματήσει να απορροφά το νερό, αυτό σημαίνει ότι σε ένα σωλήνα έχει σχηματιστεί συσσώρευση οργανικών υλικών (τρίχες, λίπη, υπολείμματα από τρόφιμα κλπ). Η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση είναι να καλέσετε την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου