Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Η κακή ρυμοτομία σε όλες τις περιοχές της Αττικής, η μακροχρόνια και κακή χρήση που οφείλονται συνήθως στη ρίψη απορριμάτων και λιπών, η ύπαρξη ριζών και φύλλων, οι κακοτεχνίες και η έλλειψη συντήρησής τους στην πάροδο των ετών φράζουν σωλήνες και αποχετεύσεις. Τα εξειδικευμένα συνεργεία και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι οι κατάλληλοι για να επιλύσουν τέτοια ζητήματα.
nea filadelfeia
Μην καθυστερείτε όταν παρουσιάζονται προβλήματα στις αποχετεύσεις σας και καλέστε άμεσα την Αποφράξεις Νέας Φιλαδέλφειας και θα ανταποκριθούμε αμέσως για να σας βοηθήσουμε στα προβλήματα που έχετε. Ρωτήστε μας, για να μάθετε πώς καθαρίζουμε αποτελεσματικά τους φραγμένους αποχετευτικούς αγωγούς, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε φιλικοί προς το περιβάλλον.
Τι είναι ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή;
Ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού για να καθαρίσει τους βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης χωρίς την ανάγκη για χημικά ή διαβρωτικά χημικά. Η υδροβολή έχει τη δύναμη να ξεβουλώσει τις πιο δύσκολες εμπλοκές και να καθαρίσει την πλήρη διάμετρο των σωλήνων και να αφήσει τις γραμμές της αποχέτευσης ανοιχτές. Η εκτόξευση νερού απομακρύνει χρόνια συσσωρευμένης ποσότητες, λάσπης, λίπους, άμμου κλπ από τα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου