Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ 210 603 20 20 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.


Η Αποφρακτική Σπάτα δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια και έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και των απαιτητικών πελατών της με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ταχεία εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές. Η δραστηριότητα της εταιρίας μας περιλαμβάνει τα Σπάτα και επεκτείνεται σε όλη την Αττική. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.
Δραστηριοποιούμαστε σε όλα τα Ανατολικά Προάστια και είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ 210 603 20 20 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Αποφράξεις Σπάτα
Οι Αποφράξεις Σπάτα προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία των Σπατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου