Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Αποφράξεις Μαρούσι 210 80 000 14 | 15 με 35 Ευρώ για συντήρηση αποχετευσεων : Αποφράξεις 24 ώρες στην Αττική

Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι
Η Αποφρακτική Αμαρουσίου είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων στην Αττική. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα μέσα ώστε να εξυπηρετεί με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – 24 ΩΡΕΣ – 

210 80 000 14

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.
Η Αποφράξεις Μαρούσι ιδρύθηκε το 1970 και είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αποχετεύσεων. Όλα αυτά τα χρόνια περιλαμβάνει στις εργασίες της την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες ως μια από τις καλύτερες εταιρείες αποχετεύσεων στην περιοχή της Αττικής.
Μπορούμε και αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μικρό ή μεγάλο. Εργαζόμαστε ακούραστα από την αρχή έως το τέλος μιας εργασίας και εξηγούμε αναλυτικά, περιγραφικά και με σαφήνεια την εξέλιξη της διαδικασίας. Η Αποφράξεις Μαρούσι έχει τις ικανότητες και την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.
Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι η ειδικότητά μας. Όντας ειδικοί θα έχετε πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.




Αποφράξεις Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου