Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αποφράξεις Γέρακας – myapofraxeis.gr Αποφράξεις Αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ 

210-6032020


αποφραξεις στο γερακα

Έχετε ένα φραγμένο σωλήνα γεμάτο με λίπος, μαλλιά ή συντρίμμια; Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Γέρακας μπορούν να καθαρίσουν οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική γραμμή της αποχέτευσής σας. Καλέστε μας για έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος.
Είμαστε ειδικοί στην αντιμετώπιση των επίμονων εμπλοκών σε νεροχύτες, λεκάνες τουαλέτας και γενικά στα δίκτυα των αποχετευτικών αγωγών. Ο χρόνος απόκρισης μας για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς τους τομείς είναι γρήγορος και άμεσος. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με φιλικό και επαγγελματικό τρόπο.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει τα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Τα οχήματα του στόλου της Αποφραξεις Γερακας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται.


Αποφράξεις Γέρακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου