Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αποφράξεις Νεο Ηράκλειο - 210 28 500 15 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Νεο Ηράκλειο – 210 28 500 15

Η εταιρεία Αποφράξεις Νεο Ηράκλειο ιδρύθηκε το 1970 και διατηρεί από τότε ένα εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της σε όλη την περιοχή της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητα μας να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις απαιτήσεις στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.
ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μπάζα που έχουν βγάλει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο
Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.




Αποφράξεις Νεο Ηράκλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου